CABINET PERSONAL 
                                                                                                                                                                                 на русском языке

   Metoda de lucru în Cabinetul Personal  este foarte simplă,Dvs trebuie o dată pe lună să introduceţi datele de la contor,după ce operatorul va primi indicaţiile Dvs datele de la contor vor fi introduse în baza de date a întreprinderii in ultima zi a fiecarei luni.

     Achitarea se va putea efectua după data de 3 a fiecărei luni,veţi putea achita la următoarele bănci: Victorianank, Moldova Agroindbank, Moldindconbank, FinComBank, Energbank, Posta Moldovei.

                                         Cum să ne folosim de Cabinetul Personal,foarte simplu,incepem

1.Introducerea datelor-pentru a introduce datele,este necesar de accesat in meniul principal Indicaţii ,tastam subpunctul Introducerea datelor,se deschide fişierul unde Dvs veţi introduce datele de la contor (cifrele de culoare neagră, cifrele de culoare roşie,litrii, nu se introduc)

2.Informaţia despre detele Dvs-pentru a vedea datele care le+aţi introdus,accesăm in Meniul principal Indicaţii->Vezi tot apare lista cu indicaţiile care Dvs le+aţi introdus pîna la moment.

3Pentru a vedea informaţia referitoare la abonat,in meniul principal alegem Anunţuri-> Vezi tot

4. Pentru a vedea şi redacta datele personale şi indicaţiile de la contor,deschidem in partea dreapta  de sus ,alegem Indicaţiile mele.

Cîmpul Cont nu schimbam nici intr-un caz în caz contrar toată informaţia Dvs va fi ştearsă.

                                       Cum se introduc indicaţiile în baza de date

1. De la data de 1-26 a fiecărei luni abonatul introduce datele de la contor.

2.Operatorul la data de 30-31 a fiecărei luni introduce în baza de date a întreprinderii.

3. Începînd cu data de 1 pîna la 3 informaţia este transmisă la bancă.Abonatul pîna la data de 10 a fieărei luni va primi factura de plata unde va fi indicat ,cit a achitat luna precedenta si cit are de achitat in luna curentă.

4. Începînd cu data de 4 şi pîna la 20 a fiecărei luni se va putea efectua acihitarea la următoarele bănci: Victorianank, Moldova Agroindbank, Moldindconbank, FinComBank, Energbank, Posta Moldovei.